A Négyes Döntő résztvevői: MOL-Pick Szeged

2018. 04. 12. (csütörtök) 18.32

2016 és 2017 után április 14-én és 15-én újra a Főnix Csarnok ad otthont a Férfi Kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjének.

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében nemrég a német Kielt hazai pályán legyőző, ám összesítésben a sorozattól búcsúzó Tisza-parti csapat utoljára tíz éve emelhette magasba a Magyar Kupa serleget. A szegediek nem titkolt célja, hogy vasárnap este Ők ünnepeljenek a Főnix Csarnokban. Ehhez előbb az elődöntőben a Csurgói KK ellen kell nyerniük Balogh Zsoltéknak. Nagy kérdés, hogy melyik arcát mutatja majd a szegedi együttes, hiszen ebben a szezonban előfordult, hogy csak döntetlent játszottak a Budakalásszal, majd márciusban az ősi rivális Veszprém vendégeként sikerült nyerniük.

Egy biztos, a több világklasszist a soraiban tudó Pastor tanítványok óriási harci kedvvel érkeznek Debrecenbe.

Előzetes nyilatkozatok:

Juan Carlos Pastor vezetőedző: – Az a célunk, hogy a bajnokságban vagy a kupában egyszer legalább megelőzzük a Veszprémet. Tisztelve az ellenfeleinket, már az elődöntőben maximális hozzáállással lépünk pályára. Ha nyerünk, és a Veszprém is, akkor szoros meccset szeretnénk játszani a döntőben, amelynek a végén nagyon örülnénk, ha győznénk. Lehet, hogy most lesz az az alkalom, amikor legyőzhetjük riválisunkat.

Jonas Källman csapatkapitány: – Egy jó Csurgó ellen kezdünk, de pozitív, hogy miénk a korábbi elődöntő. Nehéz meccs vár ránk és a Veszprémre az elődöntőben. Amennyiben sikerrel vesszük az akadályt, jöhet egy fantasztikus finálé. Márciusban idegenben megleptük és legyőztük a bakonyiakat. Ha tovább javulunk, akkor talán újra örülhetünk ellenük.

 

Jegyek a www.kezilabdaszeretlek.hu/jegy oldalon vásárolhatók.

Férfi Magyar Kupa négyes döntő, Debrecen, Főnix Csarnok

Április 14., szombat, elődöntők:

13:00 MOL-Pick Szeged–Csurgói KK

15:15 Telekom Veszprém–Balatonfüredi KSE

Április 15., vasárnap:

15:15 bronzmérkőzés

17:45 döntőCikk nyomtatása