DVSC, DEAC meccsek: Időpontváltozások az Eb-t szem előtt tartva!

2020. 01. 17. (péntek) 10.53

A labdarúgók és a kosarasok hazai mérkőzése is más időpontban kezdődik majd.

A debreceni Rövidpályás Gyorskorcsolya Európa-bajnokság második napján (január 25. szombat) izgalmas, remélhetőleg magyar sikerrel záruló finálékat is láthatunk a Főnix Csarnokban. Igencsak sportosnak ígérkezik január utolsó hétvégéje, hiszen eredetileg ugyanezen a napon a DEAC kosárlabda csapata 19 órától fogadta volna a Szolnoki Olajbányász együttesét, míg a DVSC 17 órától lépett volna pályára az Újpest FC elleni szezonnyitón.

A kontinensviadal Szervező Bizottsága örömét és köszönetét fejezi ki mindkét debreceni együttes, illetve aktuális ellenfeleik felé, hogy kérésükre a két találkozót más-más időpontban rendezik meg, így nincs akadálya annak, hogy mindkét csapatsportág szerelmesei a Főnix Csarnokban is biztassák a magyar versenyzőket.

Megköszönve a Loki és a DEAC kosár szurkolók rugalmasságát is, a jeges esemény szervezői apró ajándékkal kedveskednek a Főnixbe szombat délután kilátogató és oda is jegyet váltó első ötszáz drukkernek, akik érvényes belépővel vagy bérlettel rendelkeznek az UTE, vagy a Szolnok elleni mérkőzésre is, és azt bemutatják a csarnokba való belépéskor.  

Az Eb szombat délutáni, illetve a mérkőzések új kezdési ideje:

Gyorskorcsolya Eb szombat délutáni program

14:00 – 18:08 óra (többek között) női és férfi 1500 méteres, illetve női és férfi 500 méteres döntők

DEAC – Szolnoki Olajbányász

2020. január 24. (péntek) 19 óra

Helyszín: Oláh Gábor utcai Sportcsarnok

DVSC – Újpest FC

2020. január 25. (szombat) 19 óra

Helyszín: Nagyerdei StadionCikk nyomtatása