Program program hátán!

2016. 10. 21. (péntek) 14.01

Meccsek, koncertek,izgalom, önfeledt szórakozás, adrenalin szint emelkedés, ez vár ránk hétvégén a Debreceni Sportcentrum Kft. által üzemeltetett létesítményekben is.

Komoly logisztikát igényel, ha nem akarunk lemaradni a jobbnál jobb cívisvárosi eseményekről. Kezdjük a sort szigorúan kronológiai sorrendben. A Debreceni Jégcsarnokban csütörtök este kiütéssel nyerő -6-0 a Belgrád ellen - DHK szurkolók pénteken 18 órától újabb sikeren bíznak. Az előjelek jók, habár a MOL Ligában a Ferencváros tizenegy ponttal többet gyűjtött eddig, mint a cívisvárosi hokisok, jó előjel, hogy október 3-án a zöld-fehérek otthonában 7-4-re nyert Jevgenyij Muhin alakulata.

Szombaton 16.30-tól a DVSE a bajnoki címvédő Szolnok ellen száll vízbe a Debreceni Sportuszodában az alapszakasz ötödik fordulójában. A Tisza-parti keretben nem kisebb nevek pólóznak, mint az olimpiai bajnok Varga Dénes és Kis Gábor, a szintén válogatott ,,nehézbombázó” Vámos Márton, valamint a szerb világklasszisok, Gocics és Alekszics. A hétközi fordulóban Pécsen elért döntetlenje után ismét szüksége van a biztatásra Komlósi Péter tanítványainak.

Majd a Nagyerdei Stadionban a DVSC-TEVA a remek formában lévő, listavezető Vasas ellen meccsel 17.30-tól. A remélhetőleg hazai győzelmet hozó 90 perc után választhatunk: Hódos vagy Főnix? Esetleg mindkettő.

A Főnix Csarnokban 19 órától dübörög majd a rock, az Ismerős Arcok, a Bikini és az Edda jóvoltából. Pazar felhozatal a Rockünnepen!

A szomszédban, a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban várhatóan ismét pokoli hangulatban lép pályára szombaton 21 órától, ezúttal a francia Nantes ellen a DVSC-TVP női kézilabda csapata. Az EHF Kupa harmadik fordulójában jók az előjelek, hiszen az odavágót a gallok ,,csak” egy góllal nyerték meg (24-23).

A több esemény miatt a szokottnál talán nehezebb lesz parkolóhelyet találni, ezért kérjük a kedves szurkolókat, hogy időben induljanak el, vagy ha tehetik, válasszák a tömegközlekedést. Ahogy arról a dvsckezilabda.hu is ír, a meccs idején a Hódos Imre Rendezvénycsarnok parkolója a találkozón résztvevő hivatalos személyek számára lesz fenntartva, így ezt nem lehet használni. A Főnix parkolója mellett az illetékesek hozzájárulásával ingyenesen igénybe vehető a Campus parkolója, amely a Zákány utca felől közelíthető meg.

Jó szórakozást és szurkolást kívánunk Mindenkinek!!!

 Cikk nyomtatása