Kevés jegy maradt!

2017. 11. 26. (vasárnap) 11.41

A Debreceni Sportcentrum Kft. tájékoztatja a lakosságot, hogy a Főnix Csarnokban 19 órától kezdődő Magyarország-Koszovó világbajnoki selejtező kosárlabda mérkőzésre a helyszínen már csak korlátozott számban kaphatók a belépők.

A mieink több ezer ember előtt lépnek majd pályára a kulcsfontosságú találkozón, egyébként a Főnixben délelőtt még egy edzést vezényelt Ivkovics Sztojan szövetségi kapitány.  

Az átlagosnál várhatóan nehezebben találnak majd parkolóhelyet azok, akik autóval érkeznek a mérkőzésre, hiszen a szomszédos Hódos Imre Rendezvénycsarnokban a Medgyessy Ferenc Gimnázium tartja szalagtűző ünnepségét 16 órától. Örömteli, hogy a Debreceni Sportcentrum Kft. kérésére a Debreceni Egyetem 18 és 21.30 óra között -korlátozott számban- megnyitja a mérkőzésre kilátogatóknak a Kassai úti Campus parkolóhelyeit, ám az intézmény felhívja a lakosság figyelmét, hogy az említett területen útburkolat- és parkolófelújítási munkák zajlanak, mely szakaszokat kordonnal zárják le. A balesetveszélyes gödrök, kiemelkedő aknafedlapok miatt fokozott figyelmet igényel a közlekedés!

Az autósok a Laktanya és a Zákány utca felől tudnak behajtani.Cikk nyomtatása