Fantasztikus sport hétvége vár ránk!

2018. 04. 13. (péntek) 12.47

Kézilabda, foci, vízilabda, mazsorett és jégdiscó felsőfokon.

Igazán nem panaszkodhatunk, hiszen péntektől vasárnapig több minőségi sportesemény házigazdája lesz Debrecen. Kezdjük a sort a medencével, ma 19.30-tól ugyanis az első osztályú vízilabda bajnokság felsőházi küzdelmeiben a DVSE a Bajnokok Ligája résztvevő OSC Újbuda ellen meccsel a Debreceni Sportuszodában. A találkozóra kilátogató szurkolóknak egy különleges nyereménnyel is kedveskedik a cívisvárosi együttes, hiszen a belépőjegyet váltó drukkerek között egy dedikált plakátot sorsolnak ki, amit a magyar férfi vízilabda-válogatott tagjai láttak el aláírásukkal a márciusi, Hollandia elleni Világliga találkozó alkalmával.

Az Oláh Gábor utcai Sportkomplexum füves- és műfüves pályáin szombaton és vasárnap egyaránt 10 órától négy korosztály (U7, U8, U9, U10) utánpótlás csapatai mérik össze tudásukat a X. Garamvölgyi Lajos Labdarúgó Emléktornán, miközben a szomszédos Sportcsarnokban az Országos Mazsorett Fesztivál legjobbjainak műsorát követhetjük figyelemmel 14 órától, két napon keresztül.

Fokozott érdeklődés övezi a Férfi Kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjét, a Főnix Csarnokban MOL-Pick Szeged–Csurgói KK és Telekom Veszprém–Balatonfüredi KSE elődöntőket rendeznek szombaton, majd másnap, szinte biztos, hogy teltház előtt dől el az aranyérem sorsa.

Ide kapcsolódó hír, hogy az átlagosnál várhatóan nehezebben találnak majd parkolóhelyet azok, akik autóval érkeznek a Főnix Csarnokhoz, ezért a Debreceni Sportcentrum Kft. kérésére a Debreceni Egyetem megnyitja a mérkőzésekre kilátogatóknak a Kassai úti Campus parkolóhelyeit. Az érdeklődők szombaton 11.30 és 18 óra között, míg vasárnap 13 és 21 óra között parkolhatnak ingyenesen a Campus területén, ahová az autósok a Laktanya és a Zákány utcák felől tudnak behajtani.

A Debreceni Jégcsarnok népszerű jégdiscója szombaton ismét várja a kikapcsolódni vágyókat (18.00-20.30), míg a Nagyerdei Stadionban a forduló rangadóján a Pakson 5-2-re nyerő DVSC a listavezető Ferencvárost fogadja, halkan jegyezzük meg, remélhetőleg öt számjegyű nézősereg előtt!

Lehet dörzsölni a tenyereket, ez Debrecen!

 Cikk nyomtatása