Minimális jegy maradt, a Campus területén is lehet parkolni!

2018. 04. 13. (péntek) 14.44

A hétvégén a Főnix Csarnokban kerül sor a férfi kézilabda Magyar Kupa négyes döntőre. Mivel az eseményen telt ház várható, a gördülékeny beléptetés érdekében kérünk minden szurkolót, hogy a részére fenntartott bejáraton közelítse meg a létesítményt.

A Balatonfüred és a Csurgó drukkerei, valamint a semleges nézők a főbejáraton jutnak be a csarnokba, míg a Veszprém szurkolói számára a Főnix Csarnok Hódos Imre Rendezvénycsarnok felőli oldalon biztosított a belépés, a Szeged-drukkerek pedig a csarnok túloldalán tudnak eljutni szektoraikhoz. Jegyek szombatra, valamint korlátozott számban vasárnapra még kaphatók!

Tájékoztatjuk továbbá a lakosságot, hogy az átlagosnál várhatóan nehezebben találnak majd parkolóhelyet azok, akik autóval érkeznek a Főnix Csarnokhoz, ezért a Debreceni Sportcentrum Kft. kérésére a Debreceni Egyetem megnyitja a mérkőzésekre kilátogatóknak a Kassai úti Campus parkolóhelyeit. Az érdeklődők szombaton 11.30 és 18 óra között, míg vasárnap 13 és 21 óra között parkolhatnak ingyenesen a Campus területén, ahová az autósok a Laktanya és a Zákány utcák felől tudnak behajtani.

Jegyek a www.kezilabdaszeretlek.hu/jegy oldalon vásárolhatók.

Férfi Magyar Kupa négyes döntő, Debrecen, Főnix Csarnok

Április 14., szombat, elődöntők:

13:00 MOL-Pick Szeged–Csurgói KK

15:15 Telekom Veszprém–Balatonfüredi KSE

Április 15., vasárnap:

15:15 bronzmérkőzés

17:45 döntő

Minden kézilabdabarátnak jó szurkolást, kellemes szórakozást kívánunk!Cikk nyomtatása