Vb selejtező: 14 órakor nyit a pénztár, a Campus területén is lehet parkolni!

2018. 09. 17. (hétfő) 11.22

Több ezren biztatják majd a magyar férfi kosárlabda válogatottat Olaszország ellen ma 18 órától a Főnix Csarnokban.

Már kora délután érdemes lesz kilátogatni a Főnixbe, hiszen 15 órától egy gálamérkőzéssel indul a program, melyen az 1999-es Európa-bajnokságra kijutó magyar válogatott a debreceni öregfiúk csapatával méri össze tudását.

Ezt követően, 18 órától a Hollandiában pénteken 15 pontos győzelmet arató, Ivkovics Sztojan által irányított mieink Olaszország ellen lépnek pályára világbajnoki selejtezőn. A taljánok is sikerrel vették az előző fordulót, hiszen 101–82-re verték hazai parketten a lengyeleket.

A szervezők értékes sportrelikviákat, többek között egy, a nemzeti csapat játékosai által dedikált Hanga Ádám mezt, és egy eredeti, Lionel Messi által aláírt FC Barcelona mezt bocsátanak árverésre, a teljes befolyt összeget a magyar kerekesszékes kosárlabdázóknak ajánlják fel. Licitálni a Debreceni Sportcentrum facebook oldalán lehet.

Az átlagosnál várhatóan nehezebben találnak majd parkolóhelyet azok, akik autóval érkeznek a Főnix Csarnokhoz, ezért a Debreceni Sportcentrum Kft. kérésére a Debreceni Egyetem megnyitja a mérkőzésekre kilátogatóknak a Kassai úti Campus parkolóhelyeit. Az érdeklődők 17 és 21 óra között ingyenesen parkolhatnak a Campus területén, ahová az autósok a Laktanya és a Zákány utcák felől tudnak behajtani.

A vb-selejtezőre megváltott jegyek a gálamérkőzésre is érvényesek.

Jegyek online az alábbi linkre kattintva, http://www.eventim.hu/hu/jegyek/magyarorszag-olaszorszag-vb-selejtezo-debrecen-fonix-csarnok-501250/event.html ill. a helyszínen, a Főnix Csarnok jegypénztáraiban vásárolhatók.

Pénztár és kapunyitás: 14 óra Cikk nyomtatása