Jön a BL-címvédő!

2019. 02. 27. (szerda) 08.54

Szerdán 18 órakor DVSC SCHAEFFLER–Győri Audi ETO KC mérkőzés a Főnix Csarnokban.

Az elmúlt két szezonban öt és félezren voltak kíváncsiak a Loki–Győr mérkőzésre, s a jegyelővétel alapján most is hasonló nézőszámra számíthatunk a Főnixben. A Bajnokok Ligája címvédő, magyar bajnok és MK-győztes győriek valamennyi mérkőzésüket megnyerték a 2018/19-es bajnokságban, s a BL-ben is veretlenek, azaz nem álszerénység kijelenteni, hogy a szerdai találkozónak is a vendégcsapat az esélyese.

„Mindenki számára hatalmas élmény ilyen remek csapat ellen pályára lépni, méghozzá több ezer szurkoló előtt – mondta a DVSC SCHAEFFLER rutinos kézilabda kapusa, Triffa Ágnes. – Feltérképeztük a győrieket, de egyben már a következő feladatokra is készülünk. Szeretnénk jó mérkőzést játszani a BL-címvédő ellen, mindent megteszünk, hogy megnehezítsük a vendégek dolgát.”

Hatalmas az érdeklődés a mérkőzés iránt, kedd estig majd kétezer jegy talált gazdára. Szerdán még két helyszínen is lesz lehetőség elővételben belépőt vásárolni. A Hódos Imre Rendezvénycsarnokban a DVSC Kézilabda Kft irodájában, illetve a SZERTÁR Sportboltban (4027, Debrecen, Füredi út 49-51) egyaránt 9 és 14 óra között juthatnak jegyhez. Ezután csak 16.30-kor lehet újra belépőt vásárolni, ekkor már a Főnix Csarnok pénztáraiban.

A Főnixben 16.30-kor lesz kapunyitás! Akik elővételben megvásárolták belépőiket, azok külön bejáraton léphetnek be a csarnokba!

Mint ismert, a két klub összesen hat mezt ajánlott fel jótékonységi árverésre. A hétfőn este véget ért licitálás után összesen 580 ezer forint gyűlt össze, melyet a győri székhelyű „LURKÓ Győri Kórház Gyermekosztályért Alapítvány” és a debreceni „Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány” között oszlik meg egyenlő arányban. A mérkőzésre kilátogatók is hozzájárulhatnak ahhoz, hogy ez az össze tovább növekedjen, adományaikat a bejáratnál elhelyezett gyűjtőládában helyezhetik el.

A DVSC SCHAEFFLER – Győri Audi ETO KC mérkőzés február 27-én, szerdán 18 órakor kezdődik a Főnix Csarnokban, pénztár és kapunyitás 16.30-kor. A találkozót Felhő Ferenc és Öcsi Tamás vezeti majd. A találkozót az M4Sport élőben közvetíti.

A GLOBUS Kids Gyermekmegőrző és Játszóház ezúttal is várja a hat éven aluli kicsiket, akikre szakképzett óvónő vigyáz, amíg a szülők szurkolnak.

Forrás és fotó: dvsckezilabda.huCikk nyomtatása